24 березня 2021р. адміністрацією, викладачем професійно-теоретичної підготовки та майстрами виробничого навчання професії " Кухар. Кондитер" була організована зустріч з роботодавцями громадського харчування та ресторанної справи, де було ознайомлено з матеріально - технічною базаю, особливостями організації навчально - виробничого процесу. Обговорено проходження виробничої практики та працевлаштування випускників.
співпраця із представниками компанії «Кернел»
мета зустрічі – співпраця з роботодавцями.
Очікувані результати
1.Підготовка робітничих кадрів і проходження виробничої
практики на новітній техніці та технологіях, враховуючи особливості виробництва і пропозиції роботодавця.практики на новітній техніці та технологіях, враховуючи особливості виробництва і пропозиції роботодавця.2.Можливість залучення техніки с/г підприємства в межах закладу освіти для проведення виробничого навчання в міжсезонний період з повною відповідальністю за збереження.
практики на новітній техніці та технологіях, враховуючи особливості виробництва
Немає коментарів:
Дописати коментар