Зустрічі з роботодавцями

           24 березня 2021р. адміністрацією, викладачем професійно-теоретичної підготовки та майстрами виробничого навчання професії " Кухар. Кондитер" була організована зустріч з роботодавцями громадського харчування та ресторанної справи, де було ознайомлено з матеріально - технічною базаю, особливостями організації навчально - виробничого процесу. Обговорено проходження виробничої практики та працевлаштування випускників.






співпраця із представниками компанії «Кернел»

мета зустрічі – співпраця з роботодавцями.

Очікувані результати

1.Підготовка робітничих кадрів і проходження виробничої

практики на новітній техніці та технологіях, враховуючи особливості виробництва і пропозиції роботодавця.
практики на новітній техніці та технологіях, враховуючи особливості виробництва
і пропозиції роботодавця.
2.Можливість залучення техніки с/г підприємства в межах закладу освіти для проведення виробничого навчання в міжсезонний період з повною відповідальністю за збереження.
 










Немає коментарів:

Дописати коментар

Найдосвідченіший  педагог  ніколи не повинен спинятися на   досягнутому, бо якщо нема руху  вперед, то неминуче  починається відставанн...